Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ ANTRENÖRLERİNDEN HALK EĞİTİME ZİYARET

 

20.6.2009 14:05:02

Geçtiğimiz Günlerde Sosyal Faaliyetler Kapsamında Gençlik Spor İl Müdürlüğü İle Ortaklaşa Kurslar Açmaya Başlayan Ve Bu Konuda Antrenörlere Her Türlü İmkanı Sağlayan İl Halk Eğitim Merkezi Bu Çalışması İle Büyük Takdir Toplamıştı.

 

 

 

G.ŞIRNAKHABER- Şırnak Halk Eğitim Merkezi yıllardır sürdürdüğü başarılarına bir yenisini daha ekleyerek herkesin takdirini toplamaya devam etti. Sosyal faaliyetler konusunda yeni bir açılım yapan İl Halk Eğitim Merkezi bu yıl Gençlik Spor İl Müdürlüğü İle birlikte bir dizi kurs açtı. Spor dallarında açılan kurslara yüzlerce genç’in katılması bekleniliyor.

Halk Eğitim Merkezinin bu duyarlı projesi Gençlik Spor İl Müdürlüğünde görev yapan antrenörleri de oldukça sevindirdi. Spor’a ve gençliğe yapılan bu duyarlı projeyi gerçekleştiren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bahattin Durgun’u ziyaret eden Gençlik Spor İl Müdürlüğü antrenörler, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bahattin Durgun’a plaket vererek teşekkür ettiler.

Antrenörler adına bir konuşma yapan Badminton Antrenörü Sami Birlik konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Buraya geliş amacımız yıllardır Şırnak’ta kurs alanında binlerce eleman yetiştiren ve büyük çaba sarf eden Bahattin Hocamızı teprik etmek ve son zamanlarda sosyal faaliyetlerde de yani spor’a da göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı da kendisine teşekkür etmekti.

Biz antrenörler olarak gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için gelimizden gelen çabayı göstermekteyiz, bundan sonrada Şırnak’ın adını uluslar arası arenalarda duyaracak gençler yetiştireceğimize inanıyoruz bu konuda duyarlı olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 İl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bahattin Durgun kendisine verilen plaketin değerinin ölçülemeyeceğini belirterek duygularını şu şekilde ifade etti; “Bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren antrenörlerimiz şunu çok iyi bilsinler ki asıl teşekkürü hak eden onlar, bizler sadece onların açtığı yolu takip edip bir yerlere ulaşmaya çalışıyoruz. Şırnak’ta daha önce hiç görülmemiş başarılara imza atmaya başladılar ve hem Türkiye de hem de uluslar arası şampiyonalarda başarı elde etmeleri bizi oldukça gururlanmıyor.

Bizde gençlerimize yararlı olmak için sosyal faaliyetler konusunda bir çalışma yapmaya karar verdik ve bunun en iyi yolunun da spor olacağını düşündük, bu nedenledir ki bu işi en iyi yapan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzle irtibata geçtik ve bu çalışmalarımızı gerçekleştirdik” dedi. 

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337944

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber